HBCS AUDIT

méltányos finanszírozásért

A méltányos
finanszírozásért

A méltányos finanszírozásért

Kapcsolat

Munkatársaink

akikre mindig számíthatunk

A HBCS Audit Kft. menedzsmentje mindig is komoly hangsúlyt helyezett a cég munkatársainak gondos kiválasztására és rendszeres továbbképzésére. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársi közösségünk legtöbb tagja a kezdetektől, csaknem tizenöt éve dolgozik velünk. Szakmai tevékenységünk színvonalát képzett egészségügyi finanszírozási orvosszakértők és informatikus szakemberek garantálják. A folyamatok koordinációjáért egészségügyi ügyvitelszervezőink felelnek, a precíz dokumentációt és egyéb operatív teendőket adminisztratív munkatársaink végzik.

A cég vezetése

Ügyvezető igazgató

MSc, szakorvos, egészségügyi szakmenedzser

Informatikai igazgató

informatikus, programozó matematikus

A HBCS Audit Kft. Integrált Irányítási Rendszerének vezetője

MSc, szakorvos, egészségügyi szakmenedzser

Ügyfélkapcsolati igazgató

szakorvos

Telephelyeink

Budapest (SZÉKHELY)

HBCS Audit Kft.

1117 Budapest, Móricz Zsigmond krt. 14. fszt. 3.

06 1 392-54-09

06 20 914-7092

06 1 392-54-02

Veszprém

HBCS Audit Kft.

8200 Veszprém, Kórház utca 1.

Finanszírozási orvosszakértők

Szakértőink különböző szakmai területeket képviselő, magas szintű finanszírozási, közgazdasági és informatikai ismeretekkel rendelkező szakorvosok. Ügyfeleink leggyakrabban velük találkoznak, hiszen ők készítik a javításokat, amelyeket havonta, személyes konzultációk keretében adnak át.

Informatikus munkatársak

Tevékenységünk egyik legfontosabb pillérét korszerű informatikai hátterünk és felkészült informatikusaink alkotják. Folyamatos kapcsolatot ápolnak a vezető rendszerházakkal, rendszerünket az aktuális követelményeknek és szabályoknak megfelelően fejlesztik. Jelentéstechnikai és utolsó pillanatos javításokat, prognózisokat készítenek.

Egészségügyi Ügyvitelszervezők

Munkatársaink nagy odafigyeléssel és hozzáértéssel gondoskodnak tevékenységünk szakmai adminisztrációjáról és a munkafolyamatok koordinálásáról, szervezéséről.

Adminisztratív munkatársak

Cégünk adminisztratív központja Kaposváron található. Titkárságunk munkatársai biztosítják a precíz és kiegyensúlyozott munkavégzéshez szükséges hátteret és operatív feltételeket.